Різнокольоровий хліб: на Тернопільщині придбана випічка зіпсувалася за лічені дні

Опубліковано в Новини 23.09.2021

Жителька Скалата придбала хліб у місцевому магазині і вже  за 3 дні випічка почала цвисти.

Про це жінка розповіла у спільноті «Skalat | Скалат| Skałat».

– Це жах два - три дні і хліб в кольорові гамі (((( Було б то смішно, якби то не стосувалося людського життя... Хліб то святе, але виробники подають нам – отруту.., – каже Тетяна Ляхович.

У обговоренні користувачі пояснюють причини того, що трапилось з хлібом.

Хліб пліснявіє так скоро з кількох причин. Недоборосовісність виробника на першому місці. Серед причин може бути неякісна мука , пшениця з якої змолои муку на хліб могла бути заражена, з такої муки хліб спечений вдома тоже скоро зацвите. І ще однією причиною є те що на пекарнях хліб запаковують в поліетиленові пакети ще теплим. Візьміть хліб спечений вдома і ще теплим засуньте в поліетиленовий пакет, за добу він зацвите, – говорить Oksana Wasylyshyn.

– Таке трапляється тому що виробники почали хитрити, уже декілька разів хліб попадає з майбутнього, тобто сьогодні 22.09. 2021 а на ньому дата виготовлення 25.09.2021,а ще постоїть в дома два три дні тай буде такий результат, пише Олег Тихоліз.

– Йдіть купувати туди, де дають чек. Неякісний товар - повертайте. Робитиме так кожен - відреагує маган - поверне виробнику, який подбає про якість (якщо не захоче втратити збут), а могазин далі може співпрацювати з іншими..., А нам просто поговорити, чи звинуватити владу - ніякого толку, каже Любов Китай.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.