На Тернопільщині розпочали будівництво реабілітаційного центру для дітей та молоді з інвалідністю

Опубліковано в Новини 16.09.2021
В рамках реалізації ґрантового проєкту „Кордони рівних можливостей” Програми транскордонного співробітництва європейського інструменту сусідства „Польща-Білорусь-Україна 2014-2020” у місті Кременець розпочали будівництво реабілітаційного центру для дітей та молоді з  інвалідністю.
 
Участь у відкритті будівництва взяв заступник голови ОДА Михайло Гапула. Бенефіціаром Проєкту виступає Тернопільська обласна державна адміністрація. Реалізація подібних транскордонних проектів залишається в пріоритеті Тернопільської обласної державної адміністрації, яка всебічно підтримує цей проєкт, як фінансово так і методологічно.
Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна об’єднала дві громадські організації - Товариство Допомоги дітям з особливими потребами ,,Крок за кроком” міста Замость та ГО „Товариство батьків дітей з інвалідністю та їх друзів „Зоря надії” міста Кременець. 
В рамках цього проекту організації  спрямували  свої зусилля для створення спільного транскордонного простору.
Реалізація такого інфраструктурного проєкту  створить умови дітям та молоді з інвалідністю найкращого рівня особистого, соціального функціонування та розвитку шляхом комплексного соціального обслуговування та реабілітації.
Успішне завершення та реалізація проєкту „Кордони рівних можливостей” стане прикладом позитивної проєктної історії Тернопільської області з точки зору міжнародного іміджу регіону та співробітництва в рамках Програми прикордонного співробітництва європейського інструменту сусідства „Польща-Білорусь-Україна” .
 
Джерело: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.