Від завтра у деяких мікрорайонах Тернополя буде відсутнє водопостачання

Опубліковано в Новини 15.06.2021

У зв’язку з плановим промиванням водопровідних мереж, з 00:00 год. 16 червня до 24:00 год. 17 червня буде припинено водопостачання в центральній частині Тернополя, мікрорайонах «Новий Світ», «Старий парк», на вулицях Текстильна, Поліська (промислова зона), в районі вулиць Татарська – Деповська – Дівоча – Чайковського – Монастириського, Чернівецька – Гребінки – Садова.

Як інформує адміністрація КП «Тернопільводоканал», поступово вода з’являтиметься у помешканнях 17 червня опівночі. Однак міститиме вона підвищений рівень хлору та буде непридатною для споживання. Повністю водопостачання буде відновлено вранці 18 червня.

За час відсутності води в мережі  буде також здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов: заміна пожежних гідрантів і запірної арматури на вузлових місцях мережі, підключення новозбудованих об’єктів тощо.

 

Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.