Платити за проїзд в тролейбусі тернополяни будуть по-іншому

Опубліковано в Новини 02.11.2016

Проїзними квитками тривалого користування у вигляді безконтактних карток можна буде користуватись в тролейбусах з грудня, повідомляють в КП "Тернопільелектротранс". Новий вид оплати діятиме поряд із звичайними квитками.

Перевагою "карткового режиму" стане можливість економити на проїздах від семи з половиною відсотків і більше. В загальному, нові проїзні квитки будуть двох видів: громадський та пільговий (останній орієнтований на студентів та учнів). Також, розроблено чотири тарифні планами - «Економ» (включає 43 їздки), «Стандарт» (65), «Преміум» (99), «Безліміт» (необмежена кількість їздок).

"Система розроблена таким чином, що, у залежності від обраного пакета, пасажир економить на проїзді від 7,5% і більше. Зазначимо, що строк дії проїзних квитків обмежується 90 днями, після чого картка підлягає обнуленню, – розповіла начальник сервісного відділу обслуговування АСОП та ОП КП «Тернопільелектротранс» Тетяна Фурман.

Скористатись однією карткою із тарифним планом "Економ", "Стандарт" чи "Преміум" зможуть одночасно декілька людей, однак буде знята відповідна до пасажирів кількість їздок. Що ж стосується "Безліміту", в ньому обмежене повторне зняття їздок протягом певного часу в тому ж транспортному засобі та дійсний він впродовж 30 днів.

Тарифний план "Економ" буде корисним для пасажирів, які щодня користуються тролейбусами в цілях добирання до і з роботи. "Стандарт" підійде для тих, хто користується таким видом транспорту і в позаробочий час. "Преміумна" картка розрахована на пасажирів, які часто протягом усього тижня переміщаються по місту саме тролейбусами. На відміну від інших, тарифний план "Безліміт" - ідеальний для для організацій, чиї працівники по кілька разів на день переміщаються з однієї частини Тернополя в іншу. Також, останній пакет непоганий варіант для тих студентів, чиї вузи мають "розкидані" корпуси по місту.

"Зауважимо, що право на проїзд за такою карткою дасть не лише її наявність. Підтвердженням права на проїзд є разовий квиток, видрукуваний за допомогою валідатора з інформацією про факт зняття їздки з картки,  а також маршрут тролейбуса, тип проїзного квитка, кількість невикористаних їздок. У випадку відсутності разового квитка проїзд вважається неоплаченим. При цьому, якщо пасажир користуватиметься пільговим типом проїзного квитка, при собі обов’язково повинен мати учнівський чи студентський квиток" - наголошують в КП "Тернопільелектротранс".

Отримати карткові квитки можна буде в спеціальних пунктах продажу, число яких складатиме 31 одиницю і розміщуватись вони будуть по всьому Тернополю. До слова, вартість самого носія, подібного за формою до банківської картки, вартуватиме 15 гривень.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.