«З віком розумію, що кожен сезон може бути завершальним», – Олена Підгрушна  

Опубліковано в Новини 31.05.2021

Відома біатлоністка з Тернопільщини Олена Підгрушна у соцмережах продовжує відповідати на найцікавіші запитання прихильників.

Днями вона розповіла, які якості з віком втрачає в біатлоні, а які набуває.

– Як виявилось - це одне з найскладніших питань. Є велика різниця на рівні відчуттів, психології та світосприйняття. Якщо порівняти мене 20 років тому, 10 та сьогодні - це будуть 3 різні людини. І філософствувати на цю тему можна дуже довго. Тому я вирішила написати лише 3 моменти, які легко пояснити двома словами.

Для відновлення потрібно більше часу.

Молода енергія змінилась віковим тактичним досвідом (більш економна техніка).

У молодому віці менше реагувала на помилки, так як розуміла, що уся кар‘єра попереду. З віком розумію, що кожен сезон може бути завершальним і хочу максимально себе реалізувати, – написала Олена Підгрушна.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.