Тернополяни вибороли друге командне місце у чемпіонаті України з універсального бою

Опубліковано в Новини 28.05.2021

Подолання смуги перешкод, метання ножів, змагання з рукопашного бою та стрільби – так проходив у Хмельницькому чемпіонат України з універсального бою серед дорослих та юніорів.

Змагання впродовж чотирьох днів тривали на стадіоні спорткомплексу «Поділля». Старти були присвячені пам’яті командуючого Прикордонними військами України генерал-полковника Віктора Банних. Участь у турнірі взяли близько 120 спортсменів із дванадцяти регіонів України та міста Києва, повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА.

Команда Тернопільської області здобула на чемпіонаті друге місце. В розділі «Лайт» та «Класика» тернополяни завоювали 9 золотих, 8 срібних та 7 бронзових медалей. А перемогу в загальному командному заліку, посівши перше місце, виборола команда Хмельницької області, третіми були спортсмени із Чернівецької області.

У складі тернопільської команди виступали спортсмени силових структур (представники прикордонної служби, Нацгвардії) та студенти педагогічного університету. Готували команду до змагань тренери Дмитро Патиковський та Віктор Шандригось.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.