На Тернопільщині через пожежу погоріли автомобілі

Опубліковано в Новини 01.11.2016

Однак пожежникам вдалося врятувати від вогню будинок.

31 жовтня о 00:39 на пункт зв’язку ДПРЧ-5 Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу на хуторі Бондари Кременецького району, зазначила прес-служба обласного Управління ДСНСУ.

Як вдалось встановити, загорання виникло орієнтовно в 00:05, у господарській будівлі. На виклик направлено чергове відділення ДПРП-23 (м. Почаїв), найближчого підрозділу, розташованого на відстані 6 км від місця події. На час прибуття рятувальників вогнем були охоплені господарська будівля та літня кухня з гаражем. Пожежа набирала обертів, загрожуючи перекинутись на житловий будинок. Тож на допомогу Почаївським вогнеборцям вирушив черговий караул ДПРЧ-5 з м. Кременець, дислокований на відстані 20 км. Спільними зусиллям о 01:41 пожежу локалізовано, а о 05:40 – ліквідовано. Під час гасіння врятовано житловий будинок.

Вогнем знищено господарську будівлю, літню кухню з гаражем, два автомобіля, 10т грубих кормів та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

 

Наступна публікація: Тернополяни: все на ті ж граблі

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.