Тернополяни: все на ті ж граблі

Опубліковано в Новини 01.11.2016

Попри багато розмов на цю тему, тернополяни продовжують довіряти і "попадатися".

Як повідомили в секторі комунікацій ГУНП області, 34-річну тернополянку мабуть не цікавили застереження, якими рясніють місцеві сайти та друковані видання, бо коли на мобільний телефон прийшла «щаслива» смс про виграш іномарки, жінка одразу повірила в нечувану удачу. А далі все відбувалося вже по відпрацьованій схемі: спілкування з менеджером автофірми, де відбувся розіграш автомобіля «Рено», та обговорення порядку оплати послуг. Невідомий чоловік запевнив жертву, що слід оплатити послуги перевезення та оформлення авто.

Щаслива жінка подалася до банкомату перераховувати готівку. ЇЇ не цікавило, чому саме її номер став виграшним на невідомому досі їй сайті,  підтвердження, за що саме вона оплатила гроші на невідомий рахунок, ані будь-які документи на авто. Швиденько перекинула 8 тисяч гривень та стала очікувати приїзду французької автівки. Однак власницею машини вона так і не стала, натомість поповнила ряди обдурених учасників псевдолотереї. Зрозумівши це, зателефонувала в поліцію.

Краяни, перестаньте так необдумано потрапляти на гачок шахраїв. Гроші заробити нелегко, однак дуже легко втратити. Тому не вірте у нечувану удачу в лотереї, страшні пороби та сімейні прокляття, а також у неймовірно дешеві ціни на товар, який пропонують незнайомці. Шахраїв розшукати важко, легше не довіряти незнайомим людям. Будьте обачні!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.