«Добрий самарянин» допоміг «реанімувати» школу на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 01.11.2016

Майже 400 тисяч гривень з фонду регіонального розвитку вдалось виділити на покращення стану Великокунинецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Активно посприяли в прийнятті такого рішення депутати з фракції партії «Добрий самарянин».

Навчальний заклад був збудований ще в 1939 році, а тому перебував у вкрай критичному стані. Досі в школі не було проведено газифікації, дах потребував негайного перекриття, а двері та вікна – заміни.

Попри це, депутати Збаразької райради, ніби, не помічали проблеми, натомість кошти виділяли у інші навчальні заклади, які не потребували термінового ремонту. Лише зусиллями депутатів партії «Добрий самарянин» таки вдалось спрямувати фінансування в Великокунинецьку загальноосвітню школу.

Щоправда виділених грошей вистачило на проведення газифікації та перекриття даху. Кошти ж на заміну вікон та дверей в розмірі понад тидцяти восьми тисяч гривень передав директор ПАП «Добрий самарянин» Володимир Кравець.

- Весь наш педагогічний колектив, учні та їхні батьки щиро вдячні за добру роботу та старання членам партії «Добрий самарянин», а особливо Володимиру Кравцю за благодійну допомогу. Відтепер наші діти зможуть навчатись в значно кращих та комфортніших умовах», - наголосив директор Великокунинецької ЗОШ І-ІІ ступенів В.С. Ліберний.

- Ми традиційно підтримуємо об'єкти соціальної сфери. Школа, де щодня перебувають діти і здобувають знання, повинна бути достатньо комфорною, а тому наш обов'язок дбати про це, - наголосив Володимир Кравець.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.