Просторіше повинно стати на тернопільських вулицях від завтра

Опубліковано в Новини 31.10.2016

Адже до 1 листопада повинні ліквідувати об'єкти літньої торгівлі, зазначають в управлінні торгівлі, побуту та захисту прав споживачів.

Відтак, згідно з «Положенням про розміщення та порядок облаштування об’єктів літньої торгівлі в місті Тернополі» такі споруди мають право функціонувати з 15 квітня до 31 жовтня. Якщо ж власники цих об'єктів не встигнуть їх забрати - матимуть ще 10 днів:

"Після закінчення вказаного терміну суб’єкт господарювання виконує в 10-денний термін демонтаж об’єкта літньої торгівлі та приводить територію до належного стану. Об’єкти літньої торгівлі, не демонтовані у зазначений термін, вважаються самовільно встановленими та підлягають демонтажу" - повідомляють в управлінні торгівлі, побуту та захисту прав споживачів.

Після вказаного терміну суб’єкти господарювання нестимуть відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.