Тернопіль хочуть зробити чистішим

Опубліковано в Новини 10.03.2016

Тернополян закликають долучитися до всеукраїнської масштабної акції.

За підтримки Міністерства освіти і науки України, ряду державних та громадських організацій Громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з Міжнародним рухом «Let’s Do It! World» з метою поліпшення екологічної ситуації,  благоустрою територій навчальних закладів, закладання нових скверів і парків, а також посилення еколого-просвітницької роботи серед місцевих громад, навесні (березень-квітень 2016р.) розпочинається всеукраїнська соціально-екологічну акцію  «Зробимо Україну чистою разом!». Про це інформують у Департаменті освіти і науки ТОДА.

Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді запрошує до участі в акції учнів загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів області, органів учнівського самоврядування всіх рівнів.

При організації та проведенні акції керуватись листами Міністерства освіти і науки України від 15.02.2016р. №3/3-9-81-16, Департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА від 18.02.2016р. №04/637-08 "Про проведення Всеукраїнської екологічної акції "Зробимо Україну чистою разом!" 

Серед напрямків - благоустрій та урбаністика, роздільний збір та переробка вторсировини, ековиховання та "зелена" енергетика.

Детал на офіційному сайті.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.