На Тернопільщині бетонують прогонову будову через річку Серет

Опубліковано в Новини 08.05.2021

Шостого травня стартувало бетонування плити прогонової будови мосту через річку Серет у селі Лисівці Чортківського району. Міст є частиною автошляху державного значення Р-24 Татарів – Косів – Коломия – Кам’янець-Подільський.  Мостобудівники влаштували бетон на третині прогонової будови мосту. Попередньо там провели армування балок та плити.
Завершити капітальний ремонт мосту у Лисівцях планують упродовж 2021 року, інформують у Службі автомобільних доріг в Тернопільській області.
Підрядна організація ТОВ «АВАКС-ПРОФ»
 Яким буде міст після капремонту?
Згідно з проєктом, у Лисівцях підрядна організація зведе міст, довжиною 64 метри. Проїжджа частина мосту (габарит) матиме ширину 8 метрів, на ній буде 2 смуги руху. Також передбачено 2 тротуари по 2,25 метри кожен.
Нагадаємо, капітальний ремонт мосту у селі Лисівці розпочали торік завдяки Національній програмі відновлення мостів. Обвал частини споруди відбувся у 2019 році у зв’язку з системним рухом аварійним мостом великогабаритного транспорту.
Наразі місцеві жителі та сільськогосподарська техніка можуть переправитися через Серет за допомогою тимчасового мосту.

 

Фото: Служба автомобільних доріг в Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.