Синоптики розповіли, якою завтра буде погода у Тернополі

Опубліковано в Новини 06.05.2021

У п’ятницю, 7-го травня, тернополянам виходячи з дому таки варто захопити парасольки, адже погода буде дощовою та прохолодною.

Про це повідомила українська синоптикиня Наталка Діденко.

– В Україні завтра буде порівняно тепло, протягом дня +15+20 градусів, на Півдні та Сході до +22 градусів. Почне свіжішати повітря в західних областях, по крайньому заході до +13+15 градусів. Ця свіжість, а, якщо чесно - похолодання, пошириться у суботу на всю західну частину, північні області та більшість центральних областей, пише синоптикиня. –  В Україну притуркоче черговий атмосферний фронт, який зумовить дощі на Заході, Півночі України, у багатьох центральних областях (окрім Дніпра з районами) та на Одещині.

Проте синоптикиня додає, що з неділі до України таки повернеться тепла погода.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.