Тернопільські студенти відзначилися на чемпіонатах України з класичного жиму лежачи і з жиму лежачи

Опубліковано в Новини 20.04.2021

У першій декаді квітня в м. Хмельницький відбулися перші в цьому році всеукраїнські змагання з пауерліфтингу під егідою Національної федерації пауерліфтингу України.

Багатоденний пауерліфтерський марафон, під час якого визначилися лауреати чемпіонатів України з класичного жиму лежачи і з жиму лежачи серед усіх вікових груп, відбувся на помостах спортивного комплексу «Епіцентр». Свою майстерність продемонстрували понад три з половиною сотні атлетів із двадцяти областей і Києва, повідомляють на сайті ТНПУ. 

В обох чемпіонатах успішно виступили студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка.

Під час юніорських змагань із класичного жиму лежачи у ваговій категорії до 52 кілограмів срібну нагороду завоювала студентка факультету мистецтв Емілія Татарин з результатом 47,5 кг.

Серед чоловіків близьким до трійки призерів був студент факультету фізичного виховання кандидат у майстри спорту Максим Щур, який серед чоловіків у ваговій категорії до 93 кілограмів покращив свій результат у170 кілограмів, проте, завершив змагання на шостому місці.

На чемпіонаті в екіпірувальному жимі лежачи у ваговій категорії до 83 кілограмів студент факультету фізичного виховання, член збірної команди України Ігор Грошко став чемпіоном із результатом 160 кілограмів, посівши при цьому другу сходинку п’єдесталу в абсолютній юнацькій першості.

Серед дівчат у ваговій категорії до 57 кг студентка факультету фізичного виховання, член збірної команди України Бздир Софія посіла третє місце з результатом 67,5 кг.

Переможці і призери відзначені дипломами, медалями, а переможці в абсолютних і командних першостях — кубками. Ці представницькі старти були відбірковими до чемпіонатів світу з класичного та екіпірувального жиму лежачи серед усіх вікових груп, що відбудеться наприкінці жовтня в казахському Алмати.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.