Почав діяти фан-клуб біатлоністки з Тернопільщини

Опубліковано в Новини 20.04.2021

 Розпочав свою діяльність фан-клуб української біатлоністки, олімпійської чемпіонки Олени Підгрушної  під назвою PidhrushnaTEAM.

– Перегляди гонок у колі сім'ї, друзів, чи родини, спільні поїздки на етапи Кубка світу чи чемпіонат України, фанові зустрічі, автографи, сувеніри, фотографії з кумиром – і це ще не все, що об`єднує фанатів Олени Підгрушної, яка теж не уявляє свого життя без біатлону, як і ви). Команда #PidhrushnaTEAM оголошує про заснування фан-клубу Олени Підгрушної "Pidhrushna TEAM". У фан-клубі можна бути «членом» або «учасником»,йдеться на інстаграм-сторінці Олени Підгрушної.

Для вступу у фан-клуб в першу чергу потрібно заповнити форму попередньої реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfymqAInx6IdvvLLigXP_EfCEz9jkcypJNZpk_QBytIjR4Yfw/viewform

Після опрацювання ваших даних кожному, хто заповнить форму, буде надіслано заяву на членство чи участь у фан-клубі та його правила.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.