Через коронавірус обмежили роботу однієї із податкових інспекцій на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 12.04.2021

З метою профілактики, запобігання поширенню та мінімізації інфікування працівників, які здійснюють обслуговування платників,  з 9 квітня 2021 року тимчасово закрито для відвідування Центр обслуговування платників Гусятинської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області. Прийом громадян здійснюватиметься виключно через вікно, облаштоване на вході в адмінприміщення ЦОПу.

Такі заходи застосовано відповідно до розпорядження ГУ ДПС у Тернопільській області від 08.04.2021 № 36-р «Про тимчасове закриття для відвідування платників ЦОП Гусятинської ДПІ», та у зв’язку із підвищенням у Гусятинському районі рівня епідемічної ситуації, збільшенням випадків хворих на коронавірус та посиленням карантинних заходів, враховуючи лист ДПС України «Щодо роботи ЦОП в умовах епідемічної небезпеки поширення COVID».

Користуйтеся електронними сервісами податкової служби: https://cabinet.tax.gov.ua/.

 

Джерело: Головне управління ДПС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.