Під час ремонту однієї із селищних рад та школи на Тернопільщині підприємець привласнив 45 000 гривень

Опубліковано в Новини 11.04.2021
Майже 45 тисяч гривень привласнив підрядник під час виконання ремонтних робіт на Бучаччині. Про незаконні заробітки стало відомо після проведеної ревізії.
 
Як з'ясувалося, один із приватних підприємців, який виконував роботи по проведенню капітального ремонту в адміністративній будівлі однієї з селищних рад та в школі, вказав завищені ціни. В акти виконаних робіт він вніс завідомо неправдиві дані. Роботи тривали впродовж 2016-2017 років.
 
Проте, після того, як якість та обсяг виконаних робіт перевірила спеціально створена комісія, то з'ясувалося, що вони не відповідають оплаченим коштам.
 
Таким чином підприємець заробив близько 16 тисяч на ремонті селищної ради та майже 29 тисяч на актовій залі школи.
 
Підозрюваний у скоєному зізнався, гроші повернув. Проте йому доведеться відповідати у суді за правопорушення згідно статті 190 частина 2 ККУ. Триває слідство.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.