Тернопіль поступився Вінниці за чистотою(ІНФОГРАФІКА)

Опубліковано в Новини 25.10.2016

Щоправда з відривом всього в декілька балів.

Понад тридцять три тисячі українців обирали найчистіше місто. Для цього на сайті OLX їм пропонувалось поставити свої бали від 1 до 7 за десятьма різними критеріями(безпека і привітливість мешканців, розвинутість інфраструктури тощо). Таке оцінювання проводилось в рамках проекту "Ідеальне місто".

"В отличие от большинства аналогичных исследований, которые построены на мнении экспертов, полученный рейтинг отразил мнение простых людей", - йдеться на сайті OLX.

Відтак, за чистотою міста Тернопіль отримав 5.1 з 7, за стан екології - 5.3 (стільки ж отримала і Вінниця). А от роботу тернопільських комунальних служб користувачі сайту оцінили всього в 3.9 бали.

Інфографіка: OLX.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.