Володимир Стаюра: Автоматичне поновлення договорів оренди - це стимул для підприємців Тернополя

Опубліковано в Новини 25.10.2016

Минулої п’ятниці, 21 жовтня, під час сесії міської ради було прийняте очікуване багатьма підприємцями рішення - поновлення договорів оренди землі. Проект передбачає автоматичне продовження співпраці із орендарями, які не мають боргів або ж порушень у своїй діяльності, виконують усі умови договору.

Такий крок є позитивним і стимулюватиме усіх підприємців дотримуватися закону та вчасно сплачувати оренду та податки - переконаний депутат міської ради від ВО "Свобода" Володимир Стаюра. Обранець виступив під час попереднього обговорення проекту та закликав депутатів підтримати рішення.

- Ця ініціатива є, дійсно, на часі і шкода, що ми раніше її не запровадили, тому що підприємці, які працюють в місті, представники малого та середнього підприємництва - це перш за все, надходження і податки, які мають залишатися в Тернополі. Я гадаю нам варто рухатися в цьому напрямку не тільки стосовно приватних підприємців, але й надавати такі ж права щодо орендарів комунального майна, які виконують умови договору, використовують його за цільовим призначенням і вчасно сплачують усі платежі. Переконаний, що такі кроки, жодним чином не суперечать законодавству, а тільки покращуватимуть співпрацю громади з підприємцями, - наголосив свободівець Володимир Стаюра.

 

Рішення про поновлення договорів оренди землі після кількагодинного обговорення, уточнення та дискусій - було прийняте більшістю депутатського складу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.