Жителі Збаража відправили захисникам тисячі вареників (фото)

Опубліковано в Новини 07.04.2021

«Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», громадська організація «Максимівська ініціатива» за підтримки Збаразької міської ради відправили смачні вареники, продукти харчування та сердечні вітання для бійців, котрі стоять на захисті цілісності нашої країни.

– Клопітка праця «волонтерської кухні» позаду. Кілька десятків тисяч  (і кожен з любов’ю!) вареників «вирушили» на схід нашої держави, нашим військовим, які боронять Україну. У непростий час так багато людей об’єдналися для спільної праці задля допомоги українській армії, показали приклад доброти, людяності та безкорисливості. Нехай кожному віддячить Бог своєю милістю, укріпить душу і тіло, зішле мир та спокій у серця і на рідну нашу землю! Дякуємо кожному, хто долучився до спільної справи! Така допомога  - це надзвичайно важлива й вагома підтримка наших захисників, яка додає їм бадьорого духу, вселяє віру в те, що про них не забувають, повідомляють на сторінці Збаразької міської ради.

Фото: Збаразька міська рада 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.