За вихідні в ДТП травмувалося двоє людей

Опубліковано в Новини 24.10.2016

Пасажир та пішохід.

Про аварії повідомили в ГУНП області.

Не впорався з керуванням та допустив перекидання транспорту житель села Біла Тернопільського району. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 22 жовтня близько 14:00 неподалік зупинки громадського транспорту.

На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, на 71 кілометрі дороги "Тернопіль-Броди" водій автомобіля "форд Конект", рухаючись у напрямку Тернополя, в селі Біла не впорався з керуванням і допустив перекидання автівки.

За меддопомогою до травмпункту звернувся пасажир даного транспортного засобу. У чоловіка струс, закрита черепно-мозкова травма та забійна рана лобної ділянки голови. Його не госпіталізовували. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. 

На Бережанщині під колесами автівки опинився пішохід. Чоловіка, 1950 року народження, у райцентрі збив водій автомобіля марки «ДАЧІЯ ЛОГАН». Потерпілий йшов проїжджою частиною дороги. Чоловіка бригада швидкої доправила до лікарні. У нього медики констатували політравму, відкриту черепно-мозкову травму, рвану рану лобної ділянки голови та відкритий перелом правого стегна.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.