На Тернопільщині незаконно виготовлений алкоголь збували через Інтернет

Опубліковано в Новини 27.02.2021

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури припинено протиправну діяльність мешканця Зборівського району, який впродовж 2019 - 2021 років, діючи спільно із іншими особами, організував незаконне виготовлення та збут алкогольних напоїв та спирту через мережу Інтернет (ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 КК України).

Слідством встановлено, що замовлення на доставку фальсифікату  приймались через інтернет-сайти, а відправлення вантажів здійснювалось за допомогою служби кур’єрської доставки.
У ході санкціонованих обшуків виявлено та вилучено 2,5 тис. л спиртосуміші, 3,5 тис. л етилового спирту, 1 тис. пластикових пляшок.
Загальна вартість вилученого становить близько 1,5 млн гривень.
Наразі тривають судові експертизи, після завершення яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення про підозру особам, причетним до вчинення злочинів.
Заходи із викриття протиправної діяльності проводились працівниками обласної прокуратури спільно з працівниками  Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.