У Тернополі затримали чоловіка, який продавав крадені смартфони

Опубліковано в Новини 27.02.2021
Чотирилапий помічник Багіра допоміг поліцейським вийти на слід крадія. Оперативний пошук злочинця завадив останньому збути крадені смартфони.
 
Двадцять четвертого лютого до чергової частини відділення поліції у Підволочиську надійшло повідомлення про вчинення крадіжки з торгового закладу, що займається реалізацією мобільної техніки та комплектуючих. Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що зловмисник проник до магазину, розбивши молотком склопакет металопластикових дверей. Зникло дев‘ять смартфонів загальною вартістю майже 33 тисячі гривень.
 
-Оперативно вийти на слід зловмисника нам допоміг кінолог разом зі службовою собакою, - розповів начальник відділення поліції № 5 Микола Смакула. – Через декілька годин була встановлена особа ймовірного підозрюваного – раніше судимий 41-річний житель Підволочиська. Оскільки за місцем проживання чоловіка не було, ми розуміли, що той шукає місця реалізації краденого, тому активно почалися його пошуки.
 
Поліцейські випередили  крадія і не дали йому довести злочинний намір до кінця: зловмисника затримали в Тернополі, коли той активно шукав покупців на крадені смартфони. Усі гаджети вилучили.
 
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 ККУ. Вирішується питання про оголошення підозри.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.