«Здавав назад»: у Тернополі наїхали на жінку

Опубліковано в Новини 22.02.2021

Минулої п’ятниці у Тернополі наїхали на жінку.

Ситуація трапилася під одним з місцевих ТЦ.

Про це Надія Остапчук розповіла у спільноті «Тернопільські плітки».

За словами тернополянки, коли вона йшла через автостоянку до власної машини, один з водіїв, виїжджаючи з паркомісця наїхав на неї.

– Хочу поділитися своєю пригодою. У суботу в 20:00 вихожу з чоловіком з магазину NOVUS, і тільки минаю центральний вхід, ступаю на асфальт(де припарковані машини) транспорту який їде немає... Удар в праву сторону і я під машиною. Це падло здавало назад. При тім недивлячись в зеркала, – розповідає тернополянка. – Мій чоловік крикнув до водія. Той вийшов з авто і верещить що я не на переході. Але ж я тільки пів метра від центрального входу. І це паркувальна зона. Хамло навіть не вибачилося. Сіло в авто і втекло. Було багато свідків.

За словами жінки ситуацію зафіксовано на відео камери.

У обговоренні тернополяни думки тернополян розділилися, одні підтримали пішохода, інші – водія.

– Звісно, пасажир має бути обережним. Але тут 100% вина водія. Треба було викликати поліцію і оформляти ДТП, тим більше якщо водій ще бикує, замість визнати вину і допомогти, – пише Taras Myshak.

– Зона паркувальна, а не пішохідна! Слідкуйте за авто, які поруч, за сигналами фонарів - мала б світитися лампочка заднього ходу! Ви могли попасти в сліпу зону, де Вас не видно! Безпека пішоходів - це перш за все уважність пішоходів! Коли йду сам - намагаюся йти на безпечній віддалі від автомобіля, звертаю завжди увагу на автомобіль - чи є хтось всередині, чи заведений чи є якісь світлові сигнали, – пише Роман Тимощук.

фото з вільних джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.