Голова Кременецької РДА офіційно завершив роботу

Опубліковано в Новини 19.02.2021

15 лютого завершив свою роботу на посаді голова Кременецької РДА Василь Ясіновський.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

Шановні мешканці Кременецького району! Ось і перегорнута чергова сторінка мого життя. Сьогодні 15 лютого офіційно завершив роботу на посаді голови РДА. Це був нелегкий час. Перш за все, хочу висловити щиру подяку Президенту України та очільнику Тернопільської ОДА за високу довіру виявлену до мене. Дякую за плідну співпрацю медикам району, духовенству краю, депутатському корпусу районної ради, органам місцевого самоврядування, силовим структурам, представникам бізнесу та громадскості за оперативне вирішення проблемних питань району. Дякую усім колегам та працівникам районної адміністрації за той досвід який я зміг почерпнути у Вас і у свою чергу ділився своїми знаннями з Вами. Попереду дуже багато роботи, результатом якої має стати добробут нашого краю, а розвиваючи його ми будуватимемо міцну, самодостатню, Незалежну Україну! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! написав Василь Ясіновський.

Нагадаємо, 12 лютого, президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення всіх 17 голів тернопільських РДА у зв'язку з їх ліквідацією.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.