Тернополянка знайшла у придбаному сирі липку речовину (фотофакт)

Опубліковано в Новини 22.01.2021

У Тернополі жінка придбала домашній сир, а вдома виявила у ньому незрозумілу липку речовину.

Про це Svitlana Skavronska повідомила у спільноті «Тернопільські мамусі».

Друзі, подивіться, будь-ласка, що це за дивна штука попалася в домашньому сирі купленому в бабуськи на ринку. Хвилююся, бо нагодувала ним дітей, аж після того побачила. Спочатку подумала, що хтось жвачку загубив в той сир, а як почала порпатися в ньому, то воно повсюди. Воно тягнеться і розривається на волокна, ніколи такого ще не попадалося, хто розбирається в домашньому сирові, може це якась закваска? написала Svitlana Skavronska.

У коментарях одні користувачі зазначають, що сир просто перегрітий, інші – що зіпсований.

– Спробуйте столову ложку-дві чистого сиру трошки підігріти в мікрохвильовці. Якщо утвориться подібна "жуйка" - матимете відповідь. Я недавно невдало в мікрохвильовці розморожувала сир, то в середині він перегрівся, і утворився саме такого кольору і такий тягучий. Сир без домішок, наш домашній, написала Оля Корбак.

Для мене виглядає, що сир несвіжий, з грибком... Навіть по кольору видно, з жовтизною...Можливо, свіжий вимішала з несвіжим, прокоментувала Стася Димінська.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.