У Тернополі обікрали два магазини

Опубліковано в Новини 22.01.2021
Працівники Тернопільського районного управління поліції інкримінують таємне викрадення чужого майна мешканцю міста, який криміналив в приміщеннях місцевих торговельних закладів. 
 
Як встановили поліцейські територіального підрозділу, підозрюваний – 1978 року народження обікрав два магазини. З прилавків він викрав невелике майно, яке непомітно проносив повз каси. 
 
У скоєному він зізнався.
 
Правоохоронці перевіряють причетність тернополянина до вчинених аналогічних протиправних вчинків на території міста.
 
Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арештна строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.