У неповнолітнього тернополянина знайшли наркотики

Опубліковано в Новини 19.01.2021
Юнака з цигаркою в руках працівники Тернопільського відділу поліції помітили увечері, 15 січня, на зупинці громадського транспорту.
 
На зауваження про заборону паління у громадських місцях, порушник відрегував неадекватною поведінкою тож дільничні інспектори вирішили провести поверхневу перевірку згідно зі ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію”.
 
В нього  виявили згорток з білою подрібненою речовиною, ймовірно, наркотичною. Для з’сування усіх обставин хлопця запросли до відділку, куди викликали і батьків 17-річного тернополянина. 
 
Походження ймовірних наркотиків будуть з’ясовувати експерти. Відомоті про подію внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення. Неповнолітній понесе адміністративну відповідальність згідно статті 44 КУпАП. Триває перевірка.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.