Вночі на вулицях Тернополя працювало 16 одиниць снігоочисної техніки

Опубліковано в Новини 13.01.2021

Через ускладнення погодних умов та подальші прогнозовані опади у вигляді снігу і зниження температурних показників, в ніч з 12 на 13 січня на вулицях Тернополя працювало більше 15-ти одиниць спецтехніки.

Десять піскорозкидачів впродовж ночі здійснювали превентивне посипання  протиожеледними сумішами проїзних частин у всіх мікрорайонах міста та об’їзних шляхів, а шість одиниць малої посипальної техніки провели механізовану обробку піщано-сольовою сумішшю тротуарів і пішохідних зон.

Найбільша увага приділялася магістральним дорогам, підйомам, спускам, поворотам та перехрестям. 

Роботу спеціальної техніки для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі у Тернополі забезпечили підрядні організації ТзОВ «Авакс-Проф», ТМШРБ «Міськшляхрембуд» та ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

Детальну інформацію щодо виконавців робіт з утримання шляхово-мостового господарства м. Тернополя в зимовий період можна переглянути на Інтерактивній карті відповідальності за  прибирання  міста взимку. Розроблено також спеціальні інформаційні буклети «План прибирання міста взимку», у яких детально описано роботи, що проводяться у Тернополі в зимовий період.

 

 

Фото: ТМР

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.