Освітяни та школярі Тернопільщини почали частіше хворіти на COVID-19

Опубліковано в Новини 13.01.2021

Негативну тенденцію медики почали спостерігати з початком нового року.

Про це повідомили під час позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській облдержадміністрації.

- Процент госпіталізації хворих в обласному центрі зріс. Ситуація буде ускладнюватися і для того, щоб не допустити значного поширення інфекції серед населення, необхідно посилити обмежувальні заходи. Окрім медиків, до професійної групи ризику додалися освітяни. – З початку навчального року в області перехворіло понад 2,5 тисячі учнів і понад 5 тисяч працівників освіти, – пояснює начальник управління освіти ТОДА Ольга Хома.

Нагадаємо, що з першого січня 2021 року на коронавірус захворіли понад 60 педагогічних працівників та понад 50 учнів. Також, зросла кількість позитивних результатів тестів ПЛР у відсотковому співвідношенні до кількості обстежених.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.