Стало відомо, як працюватимуть навчальні заклади у період локдауну (відео)

Опубліковано в Новини 05.01.2021

Як працюватимуть навчальні заклади Тернопільщини під час локдауну сьогодні розповіла начальниця управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ольга Хома.

За її словами, школи учні яких зараз перебувають на канікулах після їх завершення вчитимуться дистанційно.

— Більша частина навчальних закладів області зараз на канікулах але деякі навчальні заклади продовжили навчання до 6 –го січня і після цього в них розпочнуться канікули які триватимуть, які триватимуть до 25-го січня. Інша частина закладів вже пішла на канікули, які закінчаться 11 січня. Після цього вони виходять на дистанційну форму навчання, — каже Ольга Хома.

Дитячі садочки у період нокдауну працюватимуть як і до того, каже начальниця управління освіти і науки Тернопільської ОДА.

Виші, як і школи, прийматимуть рішення щодо форми навчання самостійно.

— Більша вищих навчальних закладів частина працює за змішаною формою. Тобто, коли одні групи навчаються очно, інші працюють дистанційно говорить Ольга Хома.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.