У Тернополі спіймали серійного крадія

Опубліковано в Новини 04.12.2020
Більше сорока фактів крадіжок задокументували працівники Тернопільського відділу поліції вчиненні жителем обласного центру 1985 року народження. Чоловік в минулому відбував покарання за вчинення майнових злочинів.
 
Підозрюваний протягом тривалого часу криміналив на території міста. Здебільшого місцем скоєння злочину він обирав магазини та аптеки. Звідти викрадав невеликий товар, який ховав під верхній одяг.
 
Правоохоронці зверталися до суду  щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу – тримання під вартою, однак незважаючи на велику кількість задокументованих фактів крадіжок, суддя відмовив у задоволенні даного клопотання.
 
Перебуваючи під слідством зловмисник продовжив коїти протиправне – вкотре викрав алкоголь, прожектор та безконтактний термометр.
 
Його затримано в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді – тримання під вартою.
 
Правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста.
 
Триває слідство.
 
 

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.