«Без смаку, примітивно й недоречно»: у мережі розкритикували пам'ятник Героям, який встановили у Бучачі

Опубліковано в Новини 20.11.2020

У центрі Бучача днями встановили пам’ятний знак, присвячений Героям Небесної Сотні та учасникам бойових дій на сході України.

Однак не всім бачаччанам монумент до вподоби. У соціальних мережах люди розкритикували його й назвали «похороном коштів платників податків».

– Це перемога! Над мистецтвом та смаком, звичайно, але перемога. ПиСи.  пост не про патріотизм, а про мистецтво, написав у спільноті «Бучацькі справи» Oleg Grebenovsky та оприлюднив фото пам’ятного знаку.

– Совок. Купа грошей, а колись доведеться цю убогість переробляти. На жаль, з кровними пам'ятниками це завжди складно, прокоментував Dmytro Sadovyy.

– Це відчуття, коли очікуєш в своєму місті щось нове, сучасне та креативне, а виходить, як завжди, без смаку в мистецтві, примітивно, і як на мій погляд недоречно. Завжди приємно коли місто розвивається але не розумію чому так по старомодному, – написав  Stepan Klym.

– Можливо, допоможе електронна петиція, щоб цей пам’ятник перенести кудись інше, наприклад, де нова Алея Небесної Сотні, – запропонував Volodymyr Benderskyi.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Олександр Кацуба: Задача російських атак на енергетику — деморалізувати українців
Атаки Росії на українську енергетику в останні тижні мають на меті залякати й деморалізувати українців.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.