Мешканку Закарпаття тернопільські поліцейські підозрюють у вчиненні кишенькових крадіжок

Опубліковано в Новини 21.11.2020
За два дні «гастролей» у Тернополі кишенькарка обікрала мешканку обласного центру та жительку Зборівського району.
 
До співробітників міського відділу поліції  із заявою звернулася 43-річна тернополянка. Жінка повідомила про те, на вулиці невідома особа таємно викрала гаманець з її сумки, де було 500 гривень та банківські картки. З аналогічним зверненням прийшла до поліцейських і жителька одного з сіл Зборівського району. Зі слів жінки, на ринку хтось непомітно викрав з її сумки гаманець в якому були особисті документи та три з половиною тисячі гривень.
 
У ході оперативних заходів розшуківці встановили причетну до кишенькових крадіжок зловмисницю. Нею виявилася 22 – річна мешканка Берегово Закарпатської області.
 
Як стало відомо, крадійка 17 листопада прибула до Тернополя й одразу взялася за протиправне. За два дні перебування в нашому обласному центрі встигла вчинити дві крадіжки. Надалі  займатися протиправним гастролерці завадили оперативники. Після документування злочинів лиходійка подалася на Закарпаття.
 
Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.
 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.