Поліцейські зняли з даху багатоповерхівки нетверезого мешканця Тернопільщини

Опубліковано в Новини 22.11.2020

Трагедії запобігли співробітники Збаразького відділення поліції. Вони врятували чоловіка, який виліз на горище багатоповерхівки та поводився неадекватно.

До співробітників місцевого відділення поліції 18 листопада близько 18 години надійшло повідомлення від жительки райцентру про те, що в під’їзді її будинку бігає невідомий чоловік та стукає у двері.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції.  На той час незнайомець забрався на дах. Правоохоронцям вдалося потрапити туди, хоча останній всіляко перешкоджав цьому та заблокував вхід на горище.

Поліцейські намагалися поспілкуватися з незнайомцем, який поводився агресивно та не міг пояснити свої дії. Була загроза, що він міг стрибнути з багатоповерхівки. Працівникам поліції вдалося відволікти його увагу та зняти з даху.

Правоохоронці встановили особу чоловіка – це безробітний 45-річний житель Збаража. З’ясувалося, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські зв’язалися з його родичами та передали їм чоловіка.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.