Тернопільські плавці змагались на чемпіонаті в Дніпрі

Опубліковано в Новини 19.11.2020

Вихованці відділення плавання Тернопільської КДЮСШ №1 змагались на чемпіонаті України в Дніпрі.

Вдало виступили тернопільські плавці Сергій Лисобей та Абдурахман Салег на чемпіонаті України з плавання серед молоді. Такі змагання впродовж трьох днів відбувались у місті Дніпрі. Участь у турнірі взяли близько ста кращих спортсменів України 2003-2004 р.н. (дівчата) та 2002-2003 р.н. (юнаки).

У підсумку змагань Абдурахман Салег посів шосте місце на дистанції 50 м вільним стилем, виконавши норматив у основний склад збірної України з плавання. Спортсмен також став шостим і на дистанції 50 м батерфляєм, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Щодо результатів Сергія Лисобея, то на дистанції 50 м на спині наш плавець був на четвертій позиції турнірної таблиці змагань, а на дистанції 100 м на спині зайняв восьме місце.

Спортсмени є учнями відділення плавання Тернопільської КДЮСШ №1 (тренер Катерина Антонишин), - інформує Інтернет-сторінка школи у соцмережах.

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.