Одесит обікрав помешкання тернополянки

Опубліковано в Новини 26.10.2020
Працівники карного розшуку Тернопільського відділу поліції затримали раніше судимого жителя Одеси за вчинення крадіжки. Зловмисник виніс з помешкання, яке орендував, майна на 45 тисяч гривень
 
До поліцейських із заявою звернулася мешканка обласного центру. Жінка розповіла, що  здала на добу в оренду свою квартиру, а коли наступного дня прийшла забирати ключі, в помешканні не було ні кватиранта, ні дорогої техніки.
 
-Оперативно відреагувавши на звернення заявниці, нам вдалося встановити особу зловмисника, - розповів заступник начальника Тернопільського відділу поліції Сергій Гатанюк. -  Причетним до майнового злочину виявився 55-річний одесит. До слова, чоловік раніше судимий. Оперативні заходи тривають, адже перевіряємо  гастролера на причетність до вчинення інших протиправних діянь.
 
Зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу та обрання міри запобіжного  заходу.
 
Джерело: відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.