Тернопільські водії скаржаться на хамство пасажирів

Опубліковано в Новини 16.10.2020

У мережі один з водії маршрутного таксі розповів про хамство пасажирів маршруток.

Свою історію чоловік розповів у спільноті «Тернопільські новини №1».

– Хочу поділитися накипівшим за буденні, робочі дні. Я працюю водієм на автобусі по місту,пробки вранці і ввечері жахливі. Думаю, ви знаєте й самі і бачили не один раз ,але хочу про головне сказати, як прикро буває коли ти нікому нічого погано не говориш, не робиш а тільки просиш: «Будь ласка, виходимо і заходимо швидше, бо залишилося пару хвилин до кінцевої». Летиш тим автобусом, і тут тобі говорять: «Свої нерви в коробочку» або ще якісь фрази погані, – пише  Віталій. – Я розумію людей літнього віку і хворих, людей з інвалідністю. Завжди їх чекаю, щоб вони зайшли і вийшли безпечно бо їм важко, але коли молодь сідає на переднє сидіння біля водія, навушники у вухах і і набираються хамства сказати: «нерви в коробочку», коли я старався пройти страшні пробки, щоб встигнути.

У обговоренні тернополяни висловлюють розуміння і підтримку водієві.

– Працювати з людьми –  це сама невдячна робота. Тим більше є люди, які спеціально ходять і сваряться. Але як і не всі водії хами, так і не всі пасажири погані. Не зважайте, –зазначає Katya Krupka-Berehova.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Від чого залежить комфорт дитини під час квартирного переїзду?
Зміна місця проживання — випробування не з легких. Якщо в сім'ї є діти, крім клопоту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.