Зимовий спецодяг вартістю майже 30 тисяч гривень подарував Петро Гадз бучацьким рятувальникам

Опубліковано в Новини 23.09.2016

Бучацький районний відділ  ДПРЧ-9 звернувся за допомогою у виготовленні і придбанні зимового спецодягу до місцевого аграрія та мецената - Петра Гадза. З нагоди професійного свята, Дня рятувальника, прохання було виконано і подаровано 20 комплектів форми.

 

- До нас звернувся особовий склад відділу і за ініціативи Петра Івановича ми перерахували кошти, необхідні для придбання матеріалу та пошиву одягу, на підприємство, яке обрали самі рятувальники. Приємно, що вдалося цей подарунок передати саме у день професійного свята, - говорить директор ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Іван Карачка.

Держава, на даний момент, зобов’язує службу шукати спонсорів і самостійно знаходити кошти на матеріальне забезпечення працівників. У штаті Бучацького районного відділу ДПРЧ-9 є 33 людини, комплектів одягу виготовлено 20 – безпосередньо для тих, котрі виїжджають на ліквідацію надзвичайних ситуацій.

- Матеріал та підрядника ми обирали самі. Було багато взірців одягу за різними цінами, ми зупинилися на перевіреному майстрові, який виготовив нам взірець, він нас цілком задовольнив і його ми й замовили. Кожен комплект спецодягу вартує близько 1400 грн., - розповів  начальник Бучацького районного відділу ДСНС Михайлюк Ігор.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Від чого залежить комфорт дитини під час квартирного переїзду?
Зміна місця проживання — випробування не з легких. Якщо в сім'ї є діти, крім клопоту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.