Версія для друку

"Стіни в грибку та знищенні підвіконня": тернополянка розповіла про недобросовісних квартирантів

Опубліковано в Новини 05.08.2020

Тернополянка попереджає про недобросовісних орендарів.

Жінка розповідає, що подружжя проживало в її квартирі  більше двох років залишили після себе у квартирі повний безлад, стіни в грибку у кухні та кімнатах, знищені підвіконня.

Про це Оксана Ригайло повідомляє на своїй сторінці у соціальній мережі.

Як зазначає у дописі пані Оксана, на квартиру вона не приходила, проте завжди була на зв’язку з її мешканцями. Про грибок дізналася з повідомлення жінки, яка вийнаймала квартиру та захотілп перевірити все в живу.

– Через 2 тижні я таки потрапила в квартиру і була в шоці. У вітальні – шпалери в грибку, в спальні – навколо вікна та по шпалерах теж грибок, а підвіконник спалений хімією, (притому, що цю кімнату вони знімали лише з вересня 2019 для свого брата і, як виявляється, жив там не лише він),в кухні – теж уражені грибком відкоси вікон та стіна, а підвіконник такий знищений, ніби на ньому різали продукти. Крім цього всього в квартирі панував повний хаос. Стіни в кухні та стеля були майже повністю в плямах від дрібних комах, всюди було все завалено речима, пустими бутилками, коробками,пилюка була така, ніби там ніколи не прибирали, а на підлогу було страшно дивитись. І в оцьому всьому бігав маленьких хлопчик, – розповідає жінка.

Після відвідин власниця попросила сім’ю з’їхати та прибрати квартиру та подружжя не виконало цього прохання та залишило квартиру не віддавши ореднодавиці ключів, та оплати комунальних послуг за липень.