"Стіни в грибку та знищенні підвіконня": тернополянка розповіла про недобросовісних квартирантів

Опубліковано в Новини 05.08.2020

Тернополянка попереджає про недобросовісних орендарів.

Жінка розповідає, що подружжя проживало в її квартирі  більше двох років залишили після себе у квартирі повний безлад, стіни в грибку у кухні та кімнатах, знищені підвіконня.

Про це Оксана Ригайло повідомляє на своїй сторінці у соціальній мережі.

Як зазначає у дописі пані Оксана, на квартиру вона не приходила, проте завжди була на зв’язку з її мешканцями. Про грибок дізналася з повідомлення жінки, яка вийнаймала квартиру та захотілп перевірити все в живу.

– Через 2 тижні я таки потрапила в квартиру і була в шоці. У вітальні – шпалери в грибку, в спальні – навколо вікна та по шпалерах теж грибок, а підвіконник спалений хімією, (притому, що цю кімнату вони знімали лише з вересня 2019 для свого брата і, як виявляється, жив там не лише він),в кухні – теж уражені грибком відкоси вікон та стіна, а підвіконник такий знищений, ніби на ньому різали продукти. Крім цього всього в квартирі панував повний хаос. Стіни в кухні та стеля були майже повністю в плямах від дрібних комах, всюди було все завалено речима, пустими бутилками, коробками,пилюка була така, ніби там ніколи не прибирали, а на підлогу було страшно дивитись. І в оцьому всьому бігав маленьких хлопчик, – розповідає жінка.

Після відвідин власниця попросила сім’ю з’їхати та прибрати квартиру та подружжя не виконало цього прохання та залишило квартиру не віддавши ореднодавиці ключів, та оплати комунальних послуг за липень.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.