Пісня та танець від директорів: як вітали тернопільських випускників (відео)

Опубліковано в Новини 31.07.2020

Зі святом тернопільських випускників привітали міський голова Сергій Надал, начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольги Похиляк та директори міських шкіл.

У відозверненні випускникам бажають втілення всіх мрій та світлого майбутнього.

– Кожен з вас пишається особистими здобутками, але немає сьогодні випускника, який би не розкрив себе в якійсь сфері: хтось продемонстрував успіхи в навчанні, хтось в мистецтві, спорті. Але всі ви здобули безцінний досвід і зрозуміли, що немає нічого важливішого за Батьківщину, сильнішого за віру і прекраснішого за добру людину, – каже  Ольга Похиляк. – Тож надихайте, окрилюйте, вражайте світ добром. Так як вчитель продовжує себе в своїх учнях, продовжуйте свої наміри в гідних вчинках. Повірте, для нас важливо, щоб кожен з вас в майбутньому був щасливим, реалізованим, успішним. Тож не зраджуйте своїм мріям, прагніть нових досягнень і залишайтеся найкращими. Зі святом, дорогі випускники!

Деректори шкіл, в свою чергу, записали для випускників відеозверення, записали пісню та станцювали танець.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.