За добу на Тернопільщині спалахнуло три пожежі

Опубліковано в Новини 31.07.2020

Учора, 30 липня, о 19:09 в селі Розтоки Кременецького району виникла пожежа житлової будівлі.Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку на площі 4 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим відділенням СПК с. Розтоки.

Про це інформують в УДСНС у Тернопільській області.

О 23:22 в місті Тернопіль на вул. Корольова виникла пожежа сміття на відкритій території на площі орієнтовно 2 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим відділенням ЧСПТ АРЗ СП Управління.

31 липня о 00:07 в селищі Скала-Подільська Борщівського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі на площі 180 м.кв., пошкоджено облицювання стін на площі 20 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК сел. Скала-Подільська.

Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.