У тернопільському парку відкрутили обмежувачі руху

Опубліковано в Новини 09.07.2020

У Фейсбуці тернополянка опублікувала відео, на якому видно, як двоє чоловіків відкручують обмежувачі руху автомобілів у парку Національного відродження, щоб потім проїхати там машиною. Працівники поліції повідомляють, що спілкувалася з чоловіками і ті надали докази правомірності своїх дій.

Відео було опубліковане у групі «Тернопільські плітки».

Лайфхак, як заїхати в парк, маючи в машині набір гайкових ключів. Бидлу закони не писані ...пише авторка допису Nata Nestuk.

Реакція містян на це відео доволі неоднозначна: поки одні жартують, інші обурюються, чому жінка не викликала поліцію.

А чому лише відео??? Чому поліцію не викликали? Штраф дуже стимулює не порушувати!пише в обговоренні Наталія Хомишин.

Відреагували на допис і працівники поліції.

Інспектори виявили позначених чоловіків, ними виявилися працівники підрядної організації, яка має дозвіл міської ради на проведення різного роду робіт по облаштуванню розважальної зони парку. Особи надали всі необхідні підтверджуючі документи. Нагадуємо, що відповідно до п.26.3 ПДР України: у пішохідну зону в'їзд дозволяється лише транспортним засобам, що обслуговують громадян і підприємства, які розташовані у зазначеній зоні, а також транспортним засобам, що належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, чи автомобілям (мотоколяскам), позначеним розпізнавальним знаком «Водій з інвалідністю» якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять пасажирів з інвалідністю. Якщо до об'єктів, розташованих на цій території, є інші під'їзди, водії повинні користуватися лише ними, – пише працівник поліції Катерина Метельська.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.