У місті на Тернопільщині понищили підніжжя пам’ятника відомого діяча УПА

Опубліковано в Новини 09.07.2020

Днями у Чорткові понищили підніжжя пам’ятника Петру Хамчуку – командира куреня «Сірі вовки», поручика Української Повстанської Армії.

Зі слів пані Марії Ноги, котра працює неподалік пам’ятника, це зробили діти, катаючись на скейтах та самокатах.

Чортківська міська рада вкотре закликає батьків слідкувати, як і де проводять час їхні діти, а також звертається до молоді – займаючись улюбленою справою, не забувайте, де знаходитесь, а також цінуйте майно громади! На жаль, схожа ситуація і у вхідній частині парку культури та відпочинку ім. І.Франка, де елементи благоустрою вже неодноразово пошкоджували скейтери та любителі покататись на самокатах, повідомляють у Чортківській міській раді.

Згідно з Правилами благоустрою Чортківської міської ради (р. 2, п. 2.4), громадянам забороняється порушувати (руйнувати чи псувати) вулично-дорожню мережу та інші елементи благоустрою. За це передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 340 до 1360 гривень.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.