На Тернопільщині продовжують дію карантинних заходів

Опубліковано в Новини 09.07.2020

На підприємствах та у закладах громадського харчування області посилять контроль за дотриманням карантинних вимог.

Це рішення прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 8 липня у Тернопільській облдержадміністрації під керівництвом голови ТОДА Володимира Труша.
Станом на 8 липня в області з діагнозом COVID-19 госпіталізовано 116 осіб, з них 19 — у важкому стані. На амбулаторному лікуванні перебуває понад 700 осіб.
- Ситуація в області щодо захворюваності на COVID-19 залишається стабільною, однак динаміка захворюваності перевищує встановлену законодавством норму. Відтак прийнято низку рішень, спрямованих на неухильне дотримання карантинних заходів, — наголосив перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Дем’янчук.
Серед іншого комісія доручила Управлінню Держпродспоживслужби та Управлінню Держпраці посилити контроль за здійсненням протиепідемічних заходів на виробництвах, де працює понад 250 осіб.
Крім того, продовжено дію обмежувальних заходів, прийнятих раніше.

Фото: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.