Тернополяни просять створити відпочинкову зону на вулиці Білецькій

Опубліковано в Новини 08.07.2020

Облаштувати відпочинкову зону на «Циганці» – таку петицію 12 червня зареєструвала Мар’яна Ліфанова.

У самому тексті петиції тернополянка пропонує створити більш комфортні умови відпочинку на місцевому пляжі, зокрема: створити неподалік басейн, поставити лежаки, облаштувати душові та вбиральні.

– «Циганка» - найкомфортніше місце відпочинку для тернополян влітку. У ЗМІ обговорювалась ідея облаштування водного комплексу на території пляжу «Циганка» у напрямку до парку Шевченка. Прошу підтримати ідею створення зручних умов для людей, які відпочивають влітку на місцевих пляжах. Оскільки місцеве озеро не є надто безпечним для купання, було б правильно зробити неподалік озера басейни. Щоб були лежаки, комфортні душові та туалети, щоб усе було, як у країнах Європи. До того ж через карантинні обмеження планувати відпустки ймовірніше доведеться в Україні, а то й взагалі у Тернополі. Тому такий комплекс буде нашою надією на комфортний літній відпочинок, – сказано у петиції.

Наразі, петицію підписали 310 осіб.

До слова, для розгляду петиції необхідно набрати 300 голосів протягом місяця.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.