"Блудну вівцю" вдома, на Тернопільшині, чекає покарання

Опубліковано в Новини 03.03.2016

Чи зможе так відкрито говорити про свої погляли вдома?

Суд визнав винним мешканця Тернопільської області в публічних закликах до порушення територіальної цілісності України та участі у терористичній організації «ДНР», повідамляє сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області.

Віктор Долгій у липні 2014 року вступив до незаконного терористичного угрупування «Кальміус», де брав активну участь у вчиненні злочинів разом з бойовиками. У жовтні 2014 року та лютому 2015 року зловмисник дав інтерв’ю російським журналістам, де закликав громадян змінити межі території нашої держави і підтримати створення т.зв. «ДНР». Відеозаписи цих інтерв’ю транслювалися російськими телеканалами, підконтрольними бойовикам, а також поширювалися в Інтернеті. Вироком суду його визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 110 і ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України та заочно засуджено до 15 років позбавлення волі.

Громадяни, котрим стало відомо про перебування Віктора Долгія на території області можуть повідомити про це на телефон довіри УСБУ в Тернопільській області 52-90-00, або на гарячу телефонну лінію УСБУ (067) 352-31-00 чи надіслати інформацію на електронну скриньку Управління Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.