В ОТГ на Тернопільщині незабаром запрацює сучасний ЦНАП

Опубліковано в Новини 30.06.2020

Новий сучасний ЦНАП незабаром запрацює в ОТГ поблизу обласного центру.

Такий заклад буде в Білецькій об’єднананій територіальній громаді, яка минулого року  стала учасником четвертого раунду відбору учасників Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», повідомляють на сторінці Тернопільської обласної ради.

Як кажуть у Тернопільському регіональному офісі U-LEAD: «У громаді вже завершують ремонтні роботи та невдовзі розпочнуть підготовку до відкриття ЦНАПу. Білецька ОТГ в рамках співпраці з Програмою «U-LEAD з Європою» отримає інституційну та матеріальну підтримку в створенні ЦНАПу. Зокрема, для приміщення ЦНАПу будуть закуплені меблі, офісна техніка та все програмне забезпечення, не кажучи вже про дизайн та зонування. Усі працівники пройдуть тривалий навчальний курс, який розробляли кращі експерти Програми у сфері надання адміністративних послуг».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.