У Тернополі триває масштабне будівництво Гаївського шляхопроводу

Опубліковано в Новини 29.06.2020

Станом на 25 червня на Гаївському шляхопроводі завершуються роботи з бетонування монолітної плити.

Як повідомив керівник дільниці ТОВ «Тернопіль Мостобуд» Роман Скиба, монолітна (розподільча) плита є однією із основних конструкцій мосту, адже саме вона прийматиме усю нагрузку від автомобілів, що проїжджатимуть через міст, та передаватиме її на опори.

За його словами, проєкт реконструкції шляхопроводу розроблений дуже добре і якісно, адже в ньому застосовується велика кількість арматури і бетону, що дасть можливість прослужити конструкції мосту понад пів століття.

Будівництво транспортної розв’язки не припиняється й у вихідні та святкові дні, а зведення мосту заплановано завершити до 1 вересня.

Фото: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.